4. mai 2009

Everybody dance now

Vil forresten også legge til at hodet dundrer, etter at det praktisk talt var raveparty på kjøkkenet halve dagen: "thiiiis iiiiiis traaaaance, dunk, dunk, dunk, dunk".

2 kommentarer:

  1. Ja, det er sant! :) Hehe. Det hadde jo vært litt dumt å ikke få sommerferie i det hele tatt nesten, ja!
    En ting til; jeg vet ikke om de har denne ordningen på skolen din, men hvis de har det så SØK OM EMA. (educational maintenance allowance) Det er altså en ordning som gir et slags ukentlig stipend til elever med foreldre med inntekt under noe rundt 30 000 pund i året (300 000 NOK). Jeg søkte om det (utvekslingsstudenten som var her i fjor hadde det, så mine vertsforeldre foreslo at vi burde søke), og sendte bare inn en kopi av skatteetat-papirene (eller hva det heter) til pappa (det holder å sende inn bare for en forelder - hvis dine tjener mer enn 300 000 går dt jo an å søke fordeom, om du vil)
    i desember, og har siden da fått 30 pund i uka om jeg ikke har fravær. De tilbakebetalte også ukene jeg ikke hadde fått penger for (september til desember) så jeg fikk rundt 400 pund på en gang! I tillegg fikk jeg julebonus på 100 pund.
    Så nå får jeg 30 pund i uken om jeg er på skolen alle timer, og dette kommer utrolig greit med! Når jeg er ferdig her i England har jeg nok fått tilsammen rundt 10 000 NOK.
    Skader ikke å prøve, bare hør med skolen din når du kommer til England!

    Dette var litt innviklet, men håper du skjønte konseptet! Hehe.
    Lykke til i England, og BARE SPØR om du lurer på noe! :) Hva som helst, så skal jeg prøve å svare så godt jeg kan.
    Søt blogg, forresten.:)

    SvarSlett

Kommenter!

 
Blogglisten